SANDALS SALES 🌸 până la -20%
00
zile
00
ore
00
minute
00
secunde

Cizmele scurte de damă din colecția Alura vin în modele diferite, care satisfac fiecare preferință. Fie că îți dorești cizme cu toc pătrat, fie că preferi o talpă joasă, antiaderentă, în selecția noastră îți poți descoperi articolul râvnit. Cizme scurte verzi, cizme scurte negre sau cizme scurte maro – toate te așteaptă să le aduci la tine acasă și să le iei în aventurile tale zilnice.

Cizme scurte maro

Dacă te numeri printre femeile care nu pot rezista în fața unei perechi de cizme scurte maro în sezonul rece, pe site-ul nostru îți poți găsi preferata. Extrem de comode, dintr-o piele calitativă, cizmele noastre stârnesc mereu admirație.

Cizme scurte negre

Cizme damă negre – piesa vestimentară care nu poate lipsi din garderoba ta. Căptușite, cu o talpă comodă, ele se potrivesc extrem de bine în orice combinație stilistică. În plus, orice model al alege, pielea naturală se asigură că piciorul tău se simte permanent confortabil.

Cizme scurte verzi

Spune-le cum vrei: cizme olive sau cizme verzi – asta este mai puțin important. Important e cât de bine se simte piciorul tău în piele naturală și cât de frumos arată ținutele pe care le creezi purtând aceste cizme de sezon.