Alura

Alura este un brand creat din dorința de a oferi o variantă rapidă tuturor femeilor care doresc pantofi și materiale de calitate, modele non-comerciale și avantajul versatilitatii, toate la ele acasa. Credem în calitate și stiluri sustenabila, care rezista de la un sezon la celălalt.

Timeless with a twist…and with lots of (hand-made) love.

Background Over Background
Raluca Haulica

THE FOUNDER

Raluca Haulica

Founder & CEO

Am creat Alura la 24 de ani, cu gândul la toate femeile din mediul profesional, antreprenorial sau corporate, care sunt nevoite să stea mult timp în pantofi inconfortabili, dureroși, de dragul frumosului. Niciodată nu am fost o pasionată de pantofi (nu, chiar nu), însă voiam ceva care să iasă din mâinile mele, și care să ajungă în mâinile voastre, ale femeilor cu care mă asemăn, și care să vă facă viața de zi cu zi cu țin puțin mai bună, mai vie, mai dragă. Alura este primul meu business, un proiect în care mi-am pus tot sufletul și competențele pentru a vă oferi sentimentul de grijă, preocupare autentică, meșteșug și calitate. Lucrez constant nu doar la dezvoltarea unui business, ci și a unei comunități de femei care împărtășesc aceleași valori.

Deși acum antreprenoare, vin cu formare și experiență din domeniul filologiei și al resurselor umane, ceea ce mă face conștientă de nevoile și recomandările voastre. Scrie-mi oricand pe raluca@alura.ro

Delimiter Delimiter

Mission

Raluca Haulica

Misiunea noastră este să transmitem autenticitate, simțul detaliilor și grijă față de toate femeile din comunitatea noastră, care merită tot confortul. Definim confortul nu doar prin calitatea materialelor și forma calapoadelor, ci și prin sentimentul că dorim să îți oferim o experiență personală: de la packaging, la customer service și la produse în serie limitată. Scopul nostru este să simți că aparții unei comunități de femei care vor să fie altfel, prin alegerile lor: unice, autentice, orientate spre calitate și valoare.

background Mission
Delimiter Delimiter
priduct product
priduct product

Products

Raluca Haulica

Pentru Alura și Alura Premium, lucrăm cu ateliere și fabrici cu experiență transmisă din generație în generație, recunoscute pentru manopera si calitatea materialelor. Înainte de a include un produs Alura sau Alura Premium in colectiile noastre, probăm, testăm și supunem unui test de calitate. Toată pielea folosită din aceste două colecții este una italiană și toată manopera este handmade. Ne asigurăm că toate materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate și trec proba timpului. Nu credem în produse sezoniere, ci în refolosirea lor.