Sandale comode, elegante sau casual, din piele naturală

Vara se lasă așteptată și ne testează răbdarea dar știm că vine, nu are încotro! Între timp, avem răgaz să aflăm de la stilistul Alura care sunt tendințele pentru acest sezon și să alegem ceea ce ni se potrivește.

Varietate – cuvântul care definește cel mai bine această vară

Fie că suntem firi sportive sau elegante, fie că preferăm sandale cu talpa joasă sau sandale cu toc, culori îndrăznețe sau ceva monocrom, vara aceasta tendințele răspund tuturor gusturilor. Te invităm să le descoperi și să te bucuri de încălțămintea oferită de Alura.

Sandale și papuci cu vârf pătrat

Cea mai nouă tendință când vine vorba despre încălțăminte este vârful pătrat. Acest trend a apărut de mai bine de un an și deși la început a fost privit cu suspiciune, acum este foarte apreciat și acceptat de toată lumea. Sandalele sunt chic, comode și aduc un aer fresh ținutei tale.

Sandale cu accente metalice

Sandalele cu accente metalice sunt extrem de cool și nu trec neobservate. Indiferent de model sau stilul ținutei la care le accesorizezi, acestea te scot din anonimat. Pentru că sunt deosebite, pot fi purtate chiar și seara sau la evenimente.

Sandale gladiator

Sandalele gladiator au intrat în tendințe de câțiva ani buni și sigur vor rămâne mult timp. Sunt comode, practice dar pline de stil și personalitate. Pot fi purtate cu rochii vaporoase pentru un aer boem sau cu jeans pentru un look rock.

Sandale și papuci în culori pastelate

Sandalele și papucii în culori pastelate precum bleu, galben pai, roz pudrat, înveselesc orice ținută și adaugă un plus de feminitate. Sunt chic, ușor de asortat și poți să fii sigură ca nu dai greș cu o astfel de alegere.

Articole similare