Pantofi stiletto comozi, la modă în 2022

Pantofii cu toc creează fascinație. Au acel ceva profund seducător, care ne cucerește la prima vedere. Câte dintre noi, fetițe fiind, nu am resimțit magnetismul lor, dorindu-ne arzător să îi probăm, să îi purtăm, să îi potrivim la ținute, cu aceeași grație și eleganță, cu care o făceau mamele noastre? Copiii obișnuiesc să imite comportamentele adulților, este adevărat, însă, crescând, constatăm că fascinația pentru pantofii cu toc nu se risipește, captivându-ne mai mult și mai mult, învăluindu-ne în magia și feminitatea lor.

titlu imagine

Pantofii stiletto au un mister aparte și își merită locul de pe piedestal. Vrei să te simți mai frumoasă, vrei să arăți mai bine, să fii remarcată sau, pur și simplu, să te admiri tu însăți? Vrei să pari mai înaltă, să ai o formă a trupului mai armonioasă, să îți pui feminitatea în valoare? Pantofii cu toc îndeplinesc toate aceste condiții. Nu știi ce să porți la birou? Nu știi cu ce să te mai îmbraci la ocazii? Construiește-ți look-ul în jurul pantofilor cu toc preferați și fii sigură că vei arăta splendid! Cămăși, jeans, iar moda recentă a demonstrat că și treningurile, capătă un aspect impecabil în compania pantofilor cu toc, aceste combinații regăsindu-se din ce în ce mai des în streetstyle sau la evenimentele fashion. „Oferă-i unei femei perechea potrivită de pantofi și poate cuceri lumea”, spunea Marilyn Monroe. Pe de altă parte, Louboutin susținea că „pantofii stiletto înseamnă plăcere combinată cu suferință”. Oricât i-ar adora, oricât și-ar dori să îi poarte, unele femei evită pantofii cu toc, tocmai din cauza unor astfel de credințe sau, de ce nu, din cauza unor experiențe proprii dezamăgitoare. Cu toate acestea, există și femei care susțin că nu se pot despărți de pantofii cu toc și că orice poartă plat, fie că este vorba despre balerini, pantofi casual, oxford, sandale joase, saboți, ș.a.m.d., le incomodează și le stânjenește mișcarea. Suntem toate de acord că sunt frumoși, însă, în continuare, pe care dintre cele două opinii să o credem? Sunt, cu adevărat, pantofii stiletto, cu toc înalt, o unealtă de tortură, seducător deghizată? Sau pot fi ei cele mai confortabile piese de încălțăminte din garderoba unei femei? Ei bine, totul ține de ce ne se potrivește nouă, de ce ne face pe noi să ne simțim bine, de ce pare și se simte creat special pentru forma și pentru dimensiunea piciorului nostru. Este de așteptat ca un picior mai lat să considere un calapod îngust un instrument de chin, din cauza faptului că acel calapod nu este, pur și simplu, potrivit pentru persoana care vrea să îl poarte. De aceea, cu gândul la confortul tuturor femeilor, Alura a lansat o gamă rafinată și generoasă de pantofi stiletto, cu toc înalt și cu toc mediu, cu un calapod moale, cu pernițe comode, cu grijă pentru starea ta de bine. Dacă și tu cauți pantofi cu toc mai comozi, din piele naturală, din piele întoarsă sau din piele lac, aruncă o privire la sugestiile noastre și bucură-te, în sfârșit, de un pantof care îți lasă piciorul să respire și care te face, totodată, să arăți fabulos!

Pantofi stiletto negri

Vrei o pereche de pantofi clasici, care nu se demodează niciodată, extrem de versatili, pe care îi poți integra în mai bine de 90% dintre ținutele din garderobă? Alura îți propune câteva variante elegante de pantofi negri, pentru fiecare toate gusturile: piele întoarsă sau piele naturală, toc de 11 cm sau de 7 cm. Îți dorești un look fin, rafinat? Alege pantofii negri din piele, care transformă disconfortul într-un mit!

Pantofi stiletto bej

Fie că iubești pantofii din piele beige naturală, din piele întoarsă sau din piele lac, Alura are soluția perfectă pentru tine. Într-o nuanță cremoasă, pudrată, cu un toc de 7 sau 11 cm, pantofii noștri stiletto sunt diafani, subtili, păstrându-și, totodată, rafinamentul. Un format clasic, inspirat, însă, de nevoile vestimentare ale femeilor - același calapod care nu strangulează, ușor de purtat timp îndelungat.

Pantofi stiletto fucsia

În primul rând, pantofii pe care îi alegem trebuie să se potrivească personalității noastre. Dacă iubești culorile și ești o fire veselă, care crede că vestimentația ne poate reprezenta și, mai mult decât atât, ne poate da o stare de bine, atunci pantofii stiletto roz – fucsia sunt alegerea ideală pentru tine. La fel de comozi și practici, cu un design clasic, ei au o nuanță îndrăzneață, stylish și tinerească. Cauți pantofi la modă în 2022? Află că se poartă culorile tari, care îți scot ținuta și personalitatea în evidență.

Articole similare