Balerini eleganți și casual, piesa must-have a sezonului cald

Balerinii, o piesă versatilă, adorată de femeile din întreaga lume, au o istorie îndelungată, amplă, care, în timp, le-a conferit faima și iubirea pe care o poartă în prezent. Fiind un articol de încălțăminte confortabil, ușor de integrat în ținute, cameleonică, balerinii damă, deși au talpa plată, au darul de a alungi piciorul, conferindu-i suplețe și punându-i în valoare frumusețea naturală.


titlu imagine


Am amintit despre istoria amplă a balerinilor: aflați că ei erau populari și în perioada Renașterii, în secolele XVI-XVII, când erau purtați ca simbol al statutului social – cu cât vârful lor era mai alungit, cu atât treapta ierarhică ocupată era mai înaltă. În timp, aceștia au fost înlocuiți de pantofii cu toc, până când, în mod fulgerător, și-au făcut grandioasa revenire în secolul XX, purtați de fashion icon-ul Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany’s sau de splendida Brigitte Bardot în Et Dieu crea la femme. De asemenea, denumirea vine, bineînțeles, de la încălțările purtate de dansatoarele de balet. O altă curiozitate care ar putea să vă surprindă este referitoare la tipul de pantofi purtați anterior de aceste grațioase dansatoare și anume, pantofii cu toc. În timp, s-a realizat tranziția către o piesă de încălțăminte mult mai confortabilă, mai ușoară, care a pus bazele balerinilor actuali. Balerinii au devenit, mulțumită tuturor calităților lor de netăgăduit, un articol care nu lipsește din garderoba niciunei femei. Ce altă piesă de încălțăminte este confortabilă și, totodată, elegantă, grațioasă și filmă? Ce altă piesă de încălțăminte poate fi purtată deopotrivă în parc și la la cele mai speciale evenimente? Ce altă piesă de încălțăminte cucerește prin simplitate, alungește piciorul, chiar și cu o talpă plată, poate fi purtată la rochii diafane, jeans, cămăși feminine? Vă propunem o selecție de balerini damă din piele naturală, întoarsă sau lucioasă, un material extrem de flexibil, care ajută piciorul să se simtă extrem de comod. Pielea naturală este unicul material care se adaptează în funcție de forma naturală a piciorului, lasă piciorul să respire și, de asemenea, menține temperatura optimă, evitând să supraîncălzească piciorul.



Balerini din piele întoarsă

Alura Premium lansează, în primăvara-vara anului 2022, prima colecție de încălțăminte gândită și realizată de Alura, care cuprinde o serie de pantofi stiletto clasici, cu toc mediu și înalt, și balerini. Axându-ne, pentru acest articol, asupra balerinilor, vă prezentăm modelele elaborate de noi. Cu toc ascuțit sau pătrat, balerinii noștri au un toc de 2 cm, în timp ce materialul folosit pentru fabricarea lor este exclusiv pielea întoarsă, care le conferă un aspect rafinat și catifelat. Cu un design simplu, acești balerini damă sunt extrem de feminini, iar combinațiile de culori sunt armonioase. Cauți o pereche de balerini eleganți și confortabili? Descoperă colecția noastră de balerini negri damă, de balerini roșii-grena sau bej, cu talpă moale și calapod generos.

Balerini casual roz și verde pudră

Stilizați cu ajutorul unui accesoriu floral din piele naturală, care se camuflează cromatic și ca textură în materialul pantofului, acești balerini, cu talpă flexibilă, elastici, se remarcă prin confortul extraordinar pe care îl conferă piciorului. O piesă best-seller, iubită de cliente, readusă în magazin la cererea lor, această pereche de balerini e piesa must-have a sezonului cald! Cu talpa plată, moale, dintr-o piele calitativă, această pereche de balerini e potrivită pentru femeile de toate vârstele: de la adolescente la femei care prețuiesc, mai presus de orice, relaxarea, și care își doresc o pereche de încălțăminte pe care nu vrei s-o mai dai jos din picioare! În culori pastel, verde și roz, cu un aspect jucăuș, tineresc și ușor elegant, cu un accesoriu floral și feminin, acești balerini sunt cei pe care femeile și i-au comandat chiar și de două ori, pentru a fi sigure că îi au cât mai mult timp în garderobă!

Balerini de mireasă și de ocazie

Vrei să fii superbă și să te simți confortabil în ziua nunții tale? Îți dorești să ai un look elegant la petreceri, dar nu reziști pe tocuri? Alura îți propune o variantă care îți va surâde cu siguranță: colecția noastră de balerini de ocazie, comozi și elegant accesorizați. Dacă ești în căutarea unei ținute de mireasă strălucitoare și vibrantă, balerinii cu ștrasuri, cu un touch de glam, provenit din sclipiciul diafan care acompaniază vârful ascuțit și rafinat, suplinesc, cu grație, pantofii cu toc. Atât materialul textil, care dezvăluie nuanța pielii, conferind un look natural, cât și sclipiciul au un aspect premium. Bineînțeles, acești balerini eleganți nu sunt creați pentru a fi purtați exclusiv de mirese. Ei sunt potriviți pentru orice iubitoare de frumos, care își dorește ținute la modă, de efect, bucurându-se de plăcerea de a purta cei mai confortabili pantofi de ocazie.