Încălțăminte damă din piele naturală must have vara aceasta

Avem foarte multe opțiuni și o gamă variată de încălțăminte din piele naturala din care să alegem și uneori ne simțim copleșite. Tendințele se schimbă de la an la an și uneori nu reușim să ținem pasul cu ele dar nici nu trebuie. Cel mai important este să alegem incaltaminte de calitate, din piele naturală, potrivită stilului nostru.


Împreuna cu stilistul Alura, am pregătit pentru tine o selecție de incaltaminte esențiala pentru vară și sperăm să te ajute atunci când urmează să iei o decizie. Spor la cumpărături!


Sandale cu talpă joasă


Sandalele nu pot să lipsească din garderoba ta în acest sezon. Temperaturile sunt ridicate și ai nevoie de încălțăminte care lasă piciorul să respire. Sandalele cu talpă joasă sunt ideale pentru ținutele tale de zi cu zi. Sunt comode, practice și foarte cool. Poți alege din sute de modele: colorate sau monocrome, cu sau fără accesorii, cu accente metalice sau animal print etc. Recomandarea noastră este sa optezi pentru un model din piele naturală pentru ca nu se demodează niciodată și te bucuri de ele timp îndelungat.

Sandale cu toc


Femeile iubesc tocurile și chiar dacă uneori sunt incomode, acestea le sunt indispensabile. Sandalele cu toc sunt și ele esențiale în garderoba ta. Chiar dacă ești o fire mai sportivă, cu siguranță există evenimente în viața ta care impun o ținută mai elegantă și vara sandalele cu toc te salvează. Alege o pereche cu toc subțire pentru un efect garantat de alungire a picioarelor sau unele cu toc pătrat pentru mai multă stabilitate.



Papuci damă


De câțiva ani buni, papucii nu se mai poartă doar în casă sau la plajă ci sunt o alegere excelentă pentru ținutele de zi cu zi. Sunt foarte comozi, ușor de încălțat și oferă un aer chic și boem. Alege o pereche de papuci damă din piele naturală pentru un plus de eleganță. Poți să accesorizezi papucii chiar și la ținutele de seară, dacă optezi pentru un look mai relaxat.

Pantofi sport damă


O pereche de pantofi sport sunt o alegere ideală în zilele în care ai multe drumuri de făcut sau în vacanță, atunci când vrei să vizitezi orașul și să te simți confortabil. Sunt versatili și se potrivesc la numeroase ținute. Îi poți purta cu rochii, fuste, pantaloni scurti, jeans, etc. Recomandarea noastră: o pereche de pantofi sport albi, din piele naturală.



Balerini damă


Comozi, practici și feminini, balerinii nu pot să lipsească din garderoba ta nici vara. Poți să îi porți la birou, în oraș cu prietenii sau în vacanțe. Dacă alegi o pereche mai deosebită, într-o culoare aparte sau cu accesorii aplicate, aceștia sunt perfecți chiar și pentru ocaziile speciale din viața ta, atunci când nu mai vrei să porți tocuri. Alege întotdeauna o pereche de balerini din piele naturală pentru un plus de confort și eleganță.

Articole similare