Ce geantă alegi să porți vara aceasta?

Geanta este, probabil, cel mai îndrăgit accesoriu al unei femei și este unul din elementele fără de care nu poate să plece de acasă. Geanta nu este deloc un moft ci o necesitate tocmai de aceea poate uneori ne este greu sa ne decidem pe care să o cumpărăm.


Recomandarea stilistului Alura este să alegeți mereu genți din piele naturală, indiferent de stil, pentru că acestea rezistă mai mult timp și nu se demodează niciodată.

Ce geantă nu trebuie să lipsească din garderoba ta?


Geanta albă


Fie că alegi un model mic sau unul mai încăpător, o geantă albă, din piele naturală, nu trebuie să lipsească din garderoba ta pe perioada verii. Este elegantă și foarte ușor de accesorizat și se va potrivi de minune cu ținutele tale, oferindu-le un plus de feminitate.

Geanta statement


Ori de câte ori vrei să ai o apariție de senzație, trebuie să apelezi la acea geantă deosebita. Poate să fie specială din punct de vedere design sau poate să aibe o culoare aparte sau, de ce nu, o combinație ideală între cele doua atribute.



Geanta voluminoasă


Nu mai e deloc un secret faptul ca femeilor le place să aibe în geantă tot ce au nevoie și în general cară o sumedenie de lucruri cu ele. De aceea au nevoie uneori de o geantă foarte încăpătoare. Este o geantă ideală pentru mers la birou și cumva devine cel mai drag accesoriu pentru că îl folosim zi de zi.

Rucsac din piele naturală


Practic, comod și extrem de cool! Rucsacul este ideal pentru vacanță sau în zilele agitate în care ai de făcut numeroase drumuri prin oraș. Este ușor de purtat dar și de accesorizat. Acesta se potrivește inclusiv la ținutele romantice, chic, nu doar la cele sport. Indiferent de ce model sau culoare ai alege, poartă geanta cu atitudine și fii complet încrezătoare! Gențile nu cuceresc lumea, ci femeile care le poartă o fac!


Articole similare

53 de cadouri geniale de Crăciun
53 de cadouri geniale de Crăciun
Ți-ai făcut deja lista de Crăciun? Mai sunt doar câteva zile până la, probabil, cea mai așteptată sărbătoare din an, așa că pregătirile ar cam trebui să intre pe ultima sută de metri. Tu ce-ți...