Până la -20% reducere la pantofii cu toc 🌻
00
zile
00
ore
00
minute
00
secunde

Atunci când temperaturile de afară sunt ridicate, este nevoie de încălțăminte care să îi permită piciorului să respire. Sandalele sunt cea mai bună alegere pentru vară.

Sandale cu toc

Sunt o alternativă pentru femeile care prețuiesc, mai presus de orice, confortul, deoarece sandalele permit piciorului tău să respire, chiar și în circumstanțe mai elegante, în care mitul spune că noi, femeile, trebuie să suferim dureri insuportabile. Sandalele cu toc au modele și înălțimi variate: sandale cu toc subțire sau gros, sandale cu vârf pătrat sau rotund, sandale cu platformă. Pentru ocazii speciale, Alura recomandă sandalele cu toc subțire, deoarece avantajează forma piciorului și îl alungesc. Ele pot fi, însă, purtate alături de orice ținută, ideală fiind alegerea sandalelor în conformitate cu stilul și preferințele tale stilistice. Sandalele cu toc pătrat oferă mai multă stabilitate piciorului și sunt mai comode, iar majoritatea modelelor se potrivesc styling-urilor casual, purtate zi de zi.

Sandale cu platformă

Din secțiunea sandalelor cu toc, cele mai comode și practice sunt cele cu platformă. Acestea oferă stabilitate și pot fi purtate cu ușurință în zilele în care urmează să îți petreci majoritatea timpului încălțată.

Sandale cu talpa plată

Sunt ideale pentru a fi purtate zi de zi, pentru că sunt comode și foarte ușor de asortat. Alege sandale din piele naturală sau din piele întoarsă și te vei bucura și de confort, dar și de stil. Acestea pot fi elegante sau mai sport, pot avea accesorii aplicate sau pot să fie simple. Se potrivesc la diverse ținute: rochii vaporoase, fuste, pantaloni scurți sau lungi, blugi etc.

Sandale cu talpă joasă

Sunt perfecte pentru vacanțe și îți permit să cutreieri orașele în lung și în lat fără probleme. Alege modelul potrivit stilului tău și bucură-te de confort întreaga zi.