1. LIVRARE SI COSTURI

Orice livrare standard va avea un cost de transport de 15 lei.

Pentru sumele ce depășesc 299 lei, Alura va asigura costurile de transport.

Toate aceste costuri sunt valabile in rețeaua Fan Courier. Dacă te afli într-o localitate în afara rețelei, vei fi contactat de un reprezentant customer service, pentru a detalia costurile kilometrilor suplimentari. Verifică aici dacă localitatea ta face parte din rețeaua Fan Courier: https://www.fancourier.ro/acoperire/

Costurile oricărui retur vor fi asigurate de către client. Atenție! Nu ridicăm coletele livrate prin Poșta Română!

Costurile schimbului de produse vor fi asigurat de Alura Shoes, o singură dată/ comandă.

Livrarea produselor se va face in 1-3 zile lucrătoare, prin Fan Courier.


2. Procedura SCHIMBULUI/RETURULUI de produse:

În cazul ambelor situații, va trebui să completezi formularul de RETUR, aflat in josul paginii. Ai 14 zile calendaristice pentru a returna/schimba produselor achiziționate, indiferent de motiv. Atenție! Costul de transport al returului va fi suportat de către client. Nu acceptăm livrarea prin Poșta Română. După ce coletul va ajunge la noi și va fi verificat, banii îți vor fi returnați în contul tău bancar, în decursul a 5 zile calendaristice.

În cazul în care vrei să SCHIMBI produsul, menționează în secțiunea COMENTARII a formularului de RETUR, produsul pe care vrei să îl primești la SCHIMB (COD SKU). Vei fi contactat de un reprezentat customer service, care te va îndruma în achiziționarea cât mai rapidă a noului produs, fără costuri suplimentare de transport. Atenție! Costul de transport va fi asigurat de Alura Shoes o singură dată.

La primirea produsului dorit, vei preda curierului produsul pe care ai dorit să-l schimbi.