Când ne gândim la sezonul rece, ne vine, inevitabil, în minte și o imagine cu ghetele sau bocancii preferați. Fie că au șiret, fie că se mulează pe picior prin intermediul unei porțiuni cu elastic, cu un design atractiv, ghetele și bocancii din piele naturală sunt piesa statement din orice colecție toamnă-iarnă. Comode, cu barete sau cu alte sisteme de prindere chic, cu talpă mai groasă sau mai subțire, antiaderentă, cu interiorul îmblănit, potrivit pentru temperaturile mai joase, sau doar ușor căptușit, ghetele și bocancii Alura sunt articole irezistibile. Dacă ai nevoie de o pereche de bocanci sau ghete din piele naturală, cu siguranță vei găsi produsul mult dorit pe site-ul nostru.

Ghete damă negre

Ghetele și bocancii noștri vin în culori variate: bej, maro, verde, alb, gri sau negru. Înalți sau mai scurți, ei se potrivesc tuturor gusturilor, fiind extrem de versatili și ușor de integrat în orice ținută. Cu toate acestea, bocancii și ghetele negre din piele naturală par a câștiga, cu fiecare ocazie, locul I pe podium. Încălțămintea neagră este cel mai simplu de combinat, fie că e vorba de piele întoarsă sau de piele naturală, lăcuită sau lucioasă, cu modele clasice sau mai extravagante, precum cele care imită pielea de șarpe.

Ghete damă maro

Toamna se poartă culoarea maro! Bocancii și ghetele noastre din piele naturală arată impecabil în nuanțe de maro, ieșind în evidență cu fiecare ocazie. Cu șireturi negre sau cu elastic pe părți, cu o talpă extrem de comodă, care împiedică alunecarea, cu accesorii metalice deosebite, cu fermoar sau fără, bocancii sau ghetele noastre maro sunt de foarte bună calitate.