Banner info categorie

Meriți tot confortul

Lungi sau scurte, cizmele noastre din piele naturală îți oferă confortul pe care îl meriți. Cu fermoar, cu elastic, încrețite sau cu toc, cizmele Alura îmbină comoditatea cu un design subtil, dar de efect. Prin accesoriile delicate, metalice, sau cu ajutorul frumoaselor modele și cusături, cizmele de damă, din piele lucioasă sau întoarsă, satisfac chiar și gusturile celor mai sofisticate femei.

Cizme scurte

Cu toc mai înalt sau mai jos, din cea mai calitativă piele naturală, fie că vorbim despre pielea întoarsă sau nu, Alura ți-a pregătit modele irezistibile pentru cizme damă scurte. Ele vin în culorile tale preferate: maro, negru, verde. Căptușite, cu talpa moale, chiar și atunci când vârful este ascuțit, cizmele Alura te vor face să atragi toate privirile.

Cizme lungi

Cât timp ai căutat cizme lungi damă fără succes? Ei bine, căutările au luat sfârșit, deoarece noi avem cele mai frumoase cizme lungi din piele, cu toc gros, peste genunchi, fabricate din materiale calitative. Purtate cu rochii sau cu pantaloni, cizmele damă lungi din colecția noastră sunt piesa pe care ți-o dorești dintotdeauna în garderoba ta.