Banner info categorie

Meriți tot confortul

Banner info categorie

Peste 8.000 de cliente

Botinele sunt o piesă de vestimentație foarte feminină. De obicei, sunt integrate în ținute elegante, însă se potrivesc la fel de bine și stilului casual. Având accesorii delicate și venind în modele diferite, ele cuceresc chiar și cele mai pretențioase inimi. Pe Alura găsești botine maro, botine bej, botine negre sau botine albastre, toate din piele naturală și în așa fel gândite încât să îți asigure, în fiecare clipă, confortul.

Botine cu toc ascuțit

Extrem de feminine, botinele damă sunt piesa care se regăsește în dulapul oricărei iubitoare de fashion. Ținutele office le adoră, în timp ce accesoriile lor deosebite le fac potrivite și pentru combinații mai elegante, de ocazie. Cu tocul ușor ascuțit, botinele noastre sunt o piesă sexy, care pune pe primul loc calitatea și confortul.

Botine cu toc pătrat

Cu toc înalt sau jos, botinele cu toc pătrat sunt perfecte pentru femeile care își doresc o pereche de încălțăminte pe care să o poată integra în orice ținută. Botine din piele naturală, cu fermoar sau elastic, ușor decupate - cuvinte care fac sufletul oricărei femei să ritmeze.