Sute de modele de încălțăminte, același confort.

Ce contează pentru tine atunci când ești în căutarea perechii de încălțăminte perfecte? Pentru noi, în momentul în care ne punem la punct noile colecții, confortul este un atribut hotărâtor. Ce alegem să creăm, ce alegem să vindem, ce alegem să ajungă la tine trebuie, mai întâi, să treacă prin filtrul comodității. De aceea, pielea este materialul pe care îl preferăm, fără niciun fel de dubiu: este durabilă, ușor de curățat și respectă forma piciorului tău. Atunci când îți propunem modele confecționate din material textil sau din piele eco, urmărim să bifeze toate calitățile proprii pielii naturale de înaltă calitate. Bineînțeles, aceste exigențe nu exclud look-urile stilate, definite prin bun gust și rafinament. Cu Alura, să te simți relaxată înseamnă să fii, totodată, chic!

titlu imagine

Ghete maro îmblănite din piele întoarsă

Din piele întoarsă, având interiorul îmblănit și acoperind glezna, această pereche de ghete este ideală pentru sezonul rece. Materialele au grijă să confere temperatura optimă piciorului tău, menținându-l relaxat chiar și în cele mai neprielnice condiții meteo. Talpa interioară are o tehnologie care îi permite să se lase modelată de forma piciorului, pentru un plus de confort și pentru a evita rigiditatea.

Ghete damă din piele naturală tip sneakers

O pereche inedită de ghete, care îmbină texturi și materiale diverse, într-un spectaculos duo cromatic alb-negru. Talpa este înaltă, zimțată, aspect care o transformă într-un aliat de nădejne pe vreme problematică, iar interiorul este îmblănit. Ceea ce scoate din tipare această pereche de ghete negre este modelul, asemănându-se, ca structură și aspect, cu sneakerșii. Iar, cum bine știm, adidașii sunt, adeseori, piesa de încălțăminte ideală, datorită confortului pe care îl asigură.

Cizme lungi bej cu toc rezistent

Această pereche de cizme bej, din stretch, confirmă ipoteza confortului anumitor piese de încălțăminte confecționate din material textil. În plus, aceste cizme au grijă de postura și sănătatea ta, tocul rezistent atenuând impactul mișcărilor bruște și susținând, fără dificultăți, greutatea trupului timp îndelungat. Are o tehnologie anti-șoc, care îți protejează articulațiile și coloana vertebrală. Materialul stretch este, la rândul lui, elastic, cuprinzând fiecare tip de picior, fără a-l sufoca, în timp ce talpa împiedică alunecarea.

Pantofi negri din piele cu toc

Această pereche de tocuri a primit numeroase aprecieri pentru confortul pe care îl asigură. Alături de design-ul magnetic, rafinat, ce e impresionant la această pereche de tocuri este modul în care piciorul rămâne relaxat vreme îndelungată. În general, pantofii cu toc sunt văzuți drept asul din mânecă al femeilor care îndură, pentru frumusețe, chiar și durerea, însă, această pereche neagă toate miturile arhicunoscute. Datorită unui artificiu simplu, dar de efect, talpa interioară este înzestrată cu o porțiune moale, cu gel, care înlătură orice tip de presiune aplicată piciorului.

Cizme din piele cu șiret lucios

O ultimă propunere din colecția Alura constă în această pereche de cizme negre, cu șiret lucios, întrebuințat drept accesoriu. Din piele naturală, cu interiorul îmblănit și un aspect inedit, această pereche de încălțăminte potrivită pentru sezonul rece are o talpă ușoară și, totodată, înaltă. După cum se poate remarca, forma este una lejeră, care nu sugrumă piciorul, ci care îi învelește, cu tact, forma, punând preț pe confortul lui zilnic.