Sandale de ocazie pentru evenimentele verii

A început sezonul evenimentelor și ușor ușor viața revine la normal, așa că e timpul să scoatem din dulap rochiile de gală și să ne pregătim de petrecere!

Totuși cu ce ne încălțăm? Ce ar fi ideal să purtăm vara aceasta la nunți, botezuri sau diverse alte ocazii speciale? Stilistul Alura ne ajută cu câteva recomandări de sandale din piele naturală, perfecte pentru a ne completa ținutele.

sandale dama piele

Sandale negre cu toc, din piele naturală

O pereche de sandale cu toc negre, din piele naturală, fie ea întoarsă sau lăcuită, nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Sunt extrem de versatile și elegante și pot fi asortate foarte ușor. Recomandăm să le alegi atunci cand restul ținutei este compusă din piese în culori mai puternice dar nu este asta o regulă.

sandale de ocazie negre cu toc

Sandale albe cu toc, din piele naturală

Ideale pentru mirese, fie în ziua nunții sau la cununia civilă, acestea pot fi purtate și cu alte ocazii. Completează perfect ținutele de vară și oferă un look romantic. Recomandăm să le porți în special la petrecerile care se țin pe timpul zilei. La fel ca și sandalele negre cu toc, cele albe pot fi foarte ușor de asortat.

sandale de ocazie negre cu toc

Sandale aurii și argintii cu toc, din piele naturală

Atunci când vrei cu adevărat să ieși în evidență, recomandarea noastră este să alegi o pereche de sandale aurii sau argintii cu toc, din piele naturală. Aceste culori oferă un plus de eleganță și fac ținuta mult mai prețioasă. Se potrivesc perfect cu rochiile vaporoase sau la costumele deux-pieces.

sandale de ocazie negre cu toc