Pantofi damă din piele ideali pentru ținutele office

Din păcate vara ușor ușor se apropie de final și ne pregătim să revenim la birou sau la întâlnirile cu clienții. Pentru că știm că uneori este greu să-ți imaginezi o ținută office care să nu includă clasicii pantofi negrii cu toc, am decis să venim în sprijinul tău și să îți prezentăm câteva variante alternative.

pantofi dama piele

Pantofii sport din piele

Pantofii sport din piele pot completa perfect o ținută office. Îi poți asorta chiar și cu un costum deux-pieces sau cu o rochie sau fustă vaporoasă. Sunt extrem de comozi și îți oferă libertate de mișcare întreaga zi dar în același timp dau o notă cool și stylish ținutei, păstrând totuși profesionalismul.

Espadrilele din piele

Pentru zilele agitate, în care trebuie să stai mult timp în picioare sau ai multe drumuri de făcut, îți recomandăm să alegi o pereche de espadrile din piele. Poartă-le cu cu o pereche de pantaloni conici sau evazati și o cămașă sau cu o rochie midi. Espadrilele din piele îți vor oferi confortul de care ai nevoie dar vor păstra și lookul office.

Pantofi casual sau oxford din piele

Dacă îți dorești să ai o ținută perfect formală dar totuși nu vrei să porți tocuri, îți recomandăm să alegi fie o pereche de pantofi casual din piele sau o pereche oxford din piele. Aceste modele au linii clasice, un design simplu și elegant și pot fi asortate la orice ținută office: costume, fuste sau rochii creion etc.

Pantofi din piele cu toc pătrat

Pantofii din piele cu toc pătrat sunt o alternativă la fel de elegantă precum pantofii stiletto din piele , dar mult mai comodă. Sunt foarte ușor de asortat, versatili și îi poți asorta la absolut orice ținută office. Tocul pătrat oferă extra stabilitate și un plus de confort. Bucură-te de stil, eleganță dar simte-te și bine întreaga zi!

Pantofi stiletto din piele

Clasici și eleganți, pantofii stiletto din piele rămân întotdeauna accesoriul perfect al unei ținute office desăvârșite. Îi poți purta atât cu rochii, fuste sau pantaloni. Alungesc și subțiaza piciorul și oferă un plus de stil oricărei ținute. Pentru a evita monotonia, poți să alegi o pereche de pantofi stiletto din piele într-o culoare mai puternică.

Sperăm că recomandările noastre vă sunt de folos și vă urăm spor la cumpărături! Nu uitați că Alura vă oferă servicii dedicate ia returul și schimbul sunt gratuite!