Pantofi casual și mocasini damă - confortul pe care îl meriți

Atât pantofii Oxford, cât și mocasinii, au fost, în trecut, considerați piese exclusiv masculine, care, în timp, au migrat și către garderoba femeilor, devenind articole rafinate, populare astăzi printre iubitoarele de modă, care aleg mixul dintre eleganță și confort. Inițial, pantofii Oxford erau aleși de femeile care își doreau o abordare fashion rebelă, deoarece erau diferiți față de norma din acea perioadă – pantofii cu toc. În ultimii ani, faima lor a crescut, fiind, adeseori, purtați în cele mai stylish streestyles și chiar pe covorul roșu, platforma lor și talpa plată devenind o alternativă chic pentru tocuri, extrem de la modă. Forma lor, accesorizarea ofertantă favorizează crearea unor modele variate, care ajung să se potrivească tuturor stilurilor și ținutelor.

Cauți o pereche de pantofi casual din piele naturală, comozi și ușor de integrat în ținute? Vrei să fii feminină, elegantă, purtând încălțări fără toc? Vrei să fii admirată și să deții în garderobă pantofi trendy, indiferent de ocazie? Aruncă o privire la selecția noastră de pantofi damă, care, în funcție de cum sunt purtați, transformă simplitatea în rafinament.



Pantofi casual damă cu platformă

Cu o platformă generoasă, acest model de pantofi Oxford damă are un design minimalist, care îmbracă frumos piciorul, oferindu-i confortul necesar pentru desfășurarea tuturor activităților din zi. O piesă care nu trebuie să lipsească din garderobă, această pereche simplă de pantofi clasici din piele naturală conferă o versatilitate care le permite să fie cu ușurință integrați atât în ținute casual, cât și în outfit-uri business sau chiar de ocazie, alături de accesoriile potrivite. Colecția noastră include pantofi casual negri și pantofi casual bej, încălțăminte confortabilă de damă.

Pantofi casual cu lanț

O altă variantă a încălțămintei Oxford este reprezentată de același pantof simplu, ușor masculin, accesorizat, de această dată, cu un lanț proeminent, care dă perechii un aspect modern și tineresc. Combinând, deci, o piesă de încălțăminte din piele naturală, clasică, cu un accesoriu metalic mat se creează un look definitoriu pentru stilul smart casual, care combină hainele comode, de pildă tricourile simple, perechile de blugi, cu accentele stylish, feminine, precum sacourile.

Mocasini damă din piele întoarsă

Fie că vorbești cu o femeie sau cu un bărbat, în momentul în care aduci în discuție subiectul mocasinilor, ți se va spune că sunt „cei mai confortabili pantofi pe care îi posedă în garderobă”. De asemenea, s-a demonstrat că acest tip de pantof casual este, de altfel, și benefic pentru picior, permițându-i să se miște în voie și să respire, fiind foarte ușor de încălțat și foarte practic. În ceea ce privește design-ul și istoria acestor pantofi, la fel ca încălțămintea Oxford, inițial, erau purtați exclusiv de bărbați, fiind adoptați, în timp, și de cele mai curajoase fashioniste. În selecția Alura, se regăsesc câteva modele de mocasini cu aspect catifelat, din piele întoarsă. Rafinați, subtil accesorizați, sunt o piesă elegantă, în tendințe, ușor de întreținut și integrat în ținute.

Mocasini damă din piele naturală

Alura conferă o selecție bogată de mocasini din piele naturală, accesorizați cu șireturi, în culori tari, vesele, sau acompaniați de lanțuri aurii, fine, care completează un vârf pătrat foarte elegant, sau, de ce nu, o serie de modele actuale, tinerești – cu franjuri, în culori precum nude, gri și galben. Cu talpa plată, gumată, ori cu un toc cu rol mai mult estetic, aceste variante. De mocasini damă sunt adorați de femeile care prețuiesc calitatea materialelor, pielea fiind cel mai flexibil, comod și ușor de întreținut material.