Mocasini damă din piele naturală care te fac să ieși în evidență toamna asta

Mocasinii sunt acea pereche de încălțăminte extrem de versatilă, care împrumută din estetica masculină și care te face să te simți foarte confortabil la fiecare pas. Cei pasionați de cultura italiană poartă, de mulți ani, această piesă vestimentară, recunoscând, în design-ul ei, echilibrul ideal dintre finețe și comoditate. Modelele devin din ce în ce mai diverse, aspect care dovedește popularitatea mocasinilor, un articol clasic în anotimpurile de tranziție. Fie că e primăvară sau toamnă, mocasinii sunt acea pereche de pantofi pe care pur și simplu nu mai vrei să o dai jos din picioare, care poate fi integrată în orice ținută, făcându-te, de fiecare dată, să arăți spectaculos și să furi toate privirile. Deși sunt perfecți și pentru primăvară, culorile pe care ți le propune stilistul Alura se află în concordanță cu atmosfera și magia toamnei.

Mocasini damă verzi din piele naturală

Verdele este o culoare care nu poate trece niciodată neobservată. Mocasinii olive sunt o piesă statement din colecția Alura toamnă-iarnă. Având un pliu delicat, design-ul lor este unul care prețuiește, totodată, confortul și latura estetică. Mocasinii verzi emană o stare de relaxare și calm, culoarea fiind una plăcută, fresh și ușor de potrivit la ținutele tale preferate. Fie că îi vezi alături de o rochiță, fie că alegi să îi porți la o pereche de mom jeans, acești mocasini din piele sunt articolul pe care îl cauți.

Mocasini damă albaștri din piele naturală

Cu un look mai bărbătesc, această pereche de mocasini din piele pune în evidență bleumarinul apelor tulburate. Având un aer mai sobru, cu o talpă care imită lemnul, cu care pielea întoarsă se află într-un contrast plăcut ochiului, mocasinii albaștri au un design simplu, dar de efect. Îi poți integra în ținute elegante, însă se potrivesc, bineînțeles, și cu haine care reprezintă stilul casual. Asemănându-se, ca delicatețe, cu balerinii, ei sunt articolul vestimentar cu care nu poți da greș.

Mocasini damă maro din piele naturală

Mocasinii maro au o culoare desprinsă din paleta toamnei, arătând de vis printre frunzele arămii. Însă frunzele sezonului nu sunt singurul cadru care îi primește cu brațele deschise: oriunde ai alege să îi porți, poți fi sigură că mocasinii maro, cu accesoriu auriu, vor primi nenumărate aprecieri. Fiind o piesă ușor de integrat în ținute, ei pot fi purtați, de pildă, alături de un trench sau chiar de o geacă oversized. Lasă-ți creativitatea să zburde, în timp ce piciorul tău se relaxează.

Mocasini damă negri din piele naturală

Cel mai elegant articol propus este, cu siguranță, această pereche de mocasini negri, cu detalii aurii. Acest produs vestimentar poate fi integrat, cu succes, în ținutele office, însă poate fi purtat, cu ușurință, alături de un sacou, o pereche de pantaloni la dungă și o cămașă. Perfecți pentru evenimente, datorită prețiosului design și combinației echilibrate dintre pielea naturală și pielea întoarsă, mocasinii negri sunt o imagine care, cu greu, îți va părăsi mintea... Poate singurul scenariu alternativ este acela de a fi primiți în garderoba ta.

Mocasini damă vișinii

Știm, ai preferat atâta vreme sneakerșii, pantofii casual sau oxford, ghetele, cizmele, bocancii sau botinele pentru toamnă, însă selecția noastră de mocasini începe să te pună pe gânduri, observând acum cât de variate și deosebite sunt modelele și culorile. Mocasinii vișinii din piele naturală se aseamănă, ca design, celor anteriori, însă ceea ce îi face să iasă, cu adevărat, în evidență este culoarea extrem de rafinată. Cu talpa neagră, vișiniul unui vin bun și detaliile aurii, această pereche de încălțăminte redă senzația unor zile în care încrederea în sine și laudele pe care le atrage se află în armonie perfectă.