Idei de cadouri de Crăciun pentru femeile dragi din viața ta

„E minunat, e timpul să dăruiești” sunt versurile melodiei de pe buzele tuturor în această perioadă. Sărbătorile au o magie aparte, care ne copleșește, împrumutându-ne din bucuria ei imensă. Sunt un moment al purității, de care se bucură, deopotrivă, cei mici și cei mari, și al recunoștinței: vrem să le mulțumim oamenilor dragi din viețile noastre, încercăm, iar și iar, să alegem cadoul perfect, acel cadou care să le umple inima de fericire și care să le amintească oricând de noi. Misiunea ne este, adeseori, complicată, însă, de aglomerația din magazine, de starea alertă pe care o capătă, în această perioadă, viața. Deși scopul fiecărui cumpărător în parte este unul nobil, agitația poate deveni puțin mai obositoare decât ne-am dori. Alternativa este aceea a cumpărăturilor online, Alura propunându-ți, în categoria Inspirație de Crăciun, o selecție specială de articole premium, de la încălțăminte (botine, cizme lungi, cizme scurte, ghete) la genți și rucsacuri din piele moale, catifelată. Îți prețuim timpul, așa că am ales noi pentru tine câteva modele de cadouri de Crăciun care să te inspire și care să le cucerească iremediabil pe femeile dragi ție. Știi deja că slăbiciunile femeilor sunt gențile și pantofii, cele mai mari iubitoare de modă având colecții generoase de astfel de obiecte vestimentare. Dacă ai nevoie de o idee de cadou pentru o femeie deosebită din viața ta, trebuie să ne crezi pe cuvânt: cu un astfel de cadou este imposibil să dai greș. Știm, știm, te gândești că este posibil să nu i se potrivească mărimea, însă, și în acest caz, avem o soluție: comenzile noastre ajung la destinație în maximum 48h, iar schimbul este gratuit și realizat cu foarte mare ușurință. În. rândurile următoare, îți vom oferi câteva idei de cadouri pentru Crăciun, piese la care noi ținem foarte mult, datorită eleganței lor și a calității materialelor. Sunt articole din piele naturală premium sau eco, foarte comodă, deloc rigidă, care are grijă, la fiecare pas, de confortul piciorului tău. Durabile, ele rezistă în timp, încălțămintea achiziționată acum putând fi purtată ani la rând, păstrându-și același aspect ireproșabil (desigur, dacă posesoarea are, la rândul său, grijă de produs).

titlu imagine

Pantofi cu toc din gama Menbur

Perioada sărbătorilor echilibrează armonios liniștea, calmul, cu clipele de distracție, cu reuniunile cu cei dragi, cu evenimentele pe care le iubim atât de mult și pe care le putem, în sfârșit, recupera, după o perioadă atât de dificilă. În aceste contexte, ținutele devin mai sofisticate, tocurile devin mai înalte, bijuteriile devin mai rafinate. O pereche de pantofi cu toc, de ocazie, este cadoul ideal, care îi arată femeii dragi ție că îi cunoști nevoile și că îi apreciezi dragostea față de frumos: pantofii propuși de noi sunt delicat ornamentați, asemenea unei bijuterii cu tălpici moi. Un cadou de Crăciun de care se va bucura timp îndelungat, deoarece, grație confortului lor, îi va fi imposibil să mai vrea să aleagă o altă pereche de pantofi de ocazie pentru evenimentele viitoare.

Botine elegante cu toc cui sau pătrat

Dacă dorești să faci o pereche de botine cadou, te sfătuim cu căldură să arunci o privire la modelele noastre: sunt variate, ideale pentru fiecare gust în parte, având, totodată, design-uri inconfundabile (tocul bătut în pietre sau învelit în textură croco). Botinele noastre, datorită combinațiilor de culori și de material, sunt piese-bijuterii, care îmbracă cu grație piciorul, fiind un adăpost confortabil pentru acesta. Partea estetică este, la rândul ei, foarte importantă: aceste articole se găsesc rareori pe piață și au un aspect care atrage, cu ușurință, aprecieri. Unele modele sunt ideale pentru a fi purtate zi de zi, în timp ce altele, mai sofisticate, sunt un înlocuitor ideal pentru tocuri, în cadrul celor mai speciale evenimente.

Cizme lungi damă din piele naturală

Cizmele noastre lungi au avut, de-a lungul sezonului, un succes incredibil, bucurându-se de extrem de multe aprecieri. Ni s-a spus că sunt foarte confortabile și că se reglează perfect pe picior, datorită elasticității lor. Au existat, de asemenea, femei care au cumpărat mai multe perechi din același model, spunând despre acesta că este singurul care nu le sugrumă piciorul. Totodată, cizmele lungi constituie o piesă foarte seducătoare, care dă un aer rafinat întregii ținute. Piciorul arată excelent în ele, fiind potrivite pentru tot felul de fuste și chiar și pentru pantaloni.

Genți de umăr din piele naturală

Colecția Alura Premium găzduiește acum cele mai noi genți, chiar la timp pentru sărbători! Culorile sunt vii, modelele sunt diverse, iar pielea este incredibil de catifelată și moale. Dimensiunile sunt, și ele, potrivite pentru diverse necesități și preferințe personale, însă, orice ai alege, aspectul lor îți taie respirația. Sunt perfecte pentru a fi oferite în dar, mai ales datorită cromaticii lor, care emană bucurie, încredere în sine, iubire față de materialele de calitate. Sunt, totodată, și un dar practic, deoarece sunt spațios compartimentate. Cu toții știm că geanta femeii ascunde o adevărată lume. Ei bine, în gențile noastre, lumea aceea chiar încape cu brio.

Genți tip plic piele naturală

Știi gențile acelea drăgălașe, micuțe, care pot fi folosite, de asemenea, și ca portofel? Ei bine, noi le avem în câteva culori noi irezistibile, precum roșu sau mov, perfecte pentru un dar ingenios de sărbători. Culorile sunt vii, iar aspectul lor este unul impecabil, pielea din care sunt fabricate fiind de foarte bună calitate. Pot fi purtate și ca genți de umăr, pentru momentele în care vor să se simtă mai libere, deoarece adăpostesc tot ce este mai important: acte, bani și alte mici obiecte necesare pentru o seară perfectă.

Toate aceste daruri vor fi, cu siguranță, apreciate, în cazul în care vor fi descoperite sub brad. Sunt niște cadouri speciale, care îmbină aprecierea pentru calitate cu dragostea pentru frumos, ținând, totodată, cont de necesitățile unei femei. Este o selecție specială, care integrează unele dintre cele mai noi și rafinate piese ale noastre. Dacă ești, în schimb, în căutarea unor piese mai casual sau curiozitatea te îndeamnă, te invităm și în paginile celorlalte categorii, unde te poți bucura de cele mai frumoase surprize. Sărbători liniștite și pune suflet în cadourile pe care le faci anul ăsta!