Ghete damă din piele naturală pentru o iarnă ca-n povești

Este acea lună din an în care, parcă, cu toții devenim puțin mai fericiți, puțin mai încrezători și în care dorim să împărtășim aceste emoții cu oamenii dragi din viața noastră. O lună cunoscută drept „luna cadourilor” în care primim și în care ne bucurăm, mai presus de orice, să oferim. Alura sărbătorește alături de tine, asigurându-se, în permanență, că îți oferă toate atuurile de care ai nevoie pentru o iarnă de neuitat, în care ținutele tale arată impecabil în compania unor genți din piele elegante și în care picioarele tale se simt mai comod ca niciodată, în adăpostul lor îmblănit. Noaptea de 5 spre 6 decembrie marchează venirea lui Moș Nicolae, cunoscut tradițional drept solul primelor zăpezi. Deoarece iarna întârzie, în ultimii ani, să își anunțe venirea, putem, în schimb, să ne bucurăm în continuare de inocența copilăriei. Și pentru că ghetele sunt un element central al acestei sărbători, prin întregul proces de curățare și lustruire a lor în așteptarea darurilor, Alura a realizat o selecție de încălțări numai bune de aliniat la ușă. Și, cum știm că atributul principal pe care trebuie să îl aibă încălțămintea este calitatea, ne-am asigurat că modelele propuse sunt confortabile și că, totodată, au un design care poate îmblânzi chiar și cele mai friguroase zile. .

titlu imagine



Ghete verzi din piele naturală cu detalii aurii

Ghetele noastre sunt, în proporție de 99% din piele naturală, iar primul model propus nu face excepție de la regulă. El combină cu grație tonuri de verde, auriu și negru, având un design ușor de încadrat în ținute variate. Calapodul este unul stabil, susținut de o talpă neagră, groasă și ușor zimțată, perfectă pentru a înfrunta condițiile meteo nefavorabile. Aceste ghete damă olive sunt un model apreciat, care a primit numeroase cuvinte de laudă. Dacă aspectul este cel care a cucerit la prima vedere, calitatea pielii, comoditatea calapodului, sistemul de închidere care nu stânjenește sau sugrumă piciorul sunt elementele care au surprins și care au transformat idila într-o dragoste de lungă durată.

Cizme bej cu elastic

Un model nou de cizme, extrem de popular, care se află în fruntea clasamentului popularității anul acesta. Design-ul este unul simplu, care se bazează, în primul rând, pe tonurile extrem de plăcute privirii – o pereche de ghete nude/culoarea untului devenite deliciu pentru ochi. Nuanța este una unitară, iar, în ceea ce privește materialul, pielea îmbracă frumos piciorul. Lungimea este una medie, peste gleznă, iar în ceea ce privește baza pantofului, descoperim un calapod comod, susținut de o talpă ușor înaltă, prevăzută cu un toc lat, stabil.

Ghete negre din piele naturală cu capse

Marca Alura, unul dintre primele produse din propria noastră colecție și, prin urmare, un produs tare drag nouă, care ne reprezintă viziunea în ceea ce privește aspectul și comoditatea unui pantof, această pereche de ghete damă are un model unic. Negre, stabile, ele bifează toate atributele cu care ne mândrim, devenind, în același timp, o piesă de la care e greu să îți desprinzi privirea. Clasicele șireturi sunt înlocuite de elastice late, dispuse oblic, mărginite de capse metalice. În partea superioară, perechea aceasta de ghete negre are o cataramă, însă sistemul de închidere este constituit de fermoare interioare. Aceste încălțări sunt potrivite pentru ținute casual și pot fi purtate timp îndelungat, fiind concepute dintr-o piele de calitate, durabilă.

Ghete bej îmblănite cu șiret

O pereche clasică de ghete îmblănite, care îmbină tonuri de bej într-o armonioasă combinație ideală pentru temperaturile scăzute. Sunt din piele naturală, au șiret și fermoar lateral. Talpa este una groasă, rezistentă, la fel cum este, de altfel, și materialul: dacă gheata este păstrată cu grijă, ea poate fi purtată ani îndelungați, păstrându-și toate calitățile de la început. Aceste ghete damă din piele naturală sunt disponibile, pe site, în trei culori diferite: bej, galben-muștar și negru, potrivindu-se, astfel, tuturor gusturilor. Se vede cu ochiul liber faptul că sunt comode, iar blănița din interior își îndeplinește cu brio rolul.

Cizme damă bej cu blăniță

O pereche de cizme nude pe care îți va deveni imposibil să o dai jos din picioare. Nu vrem să te inducem în eroare: asta nu se întâmplă deoarece ar fi prea rigide, ci dimpotrivă, sunt atât de confortabile încât vei vrea, dacă ar fi posibil, să le porți și prin casă. Mai ales că sunt îmblănite, atât în interior, cât și în exterior, creând un design care invită la relaxare și care amintește de o cabană de munte, în care oameni dragi se strâng în jurul șemineului. Nuanțele sunt plăcute privirii, calapodul relaxează piciorul, iar talpa este una rezistentă, cu platformă.



Acestea sunt câteva dintre propunerile noastre, însă, te invităm pe site pentru a descoperi acea pereche care ți-e dragă ție, deoarece modelele noastre sunt extrem de variate. Dacă ești în căutarea altor tipuri de încălțăminte, precum botine damă, mocasini damă, pantofi stiletto, pantofi sport damă, pantofi casual damă, ș.a., suntem convinși că măcar unul dintre articolele noastre îți va face cu ochiul.