Cizme lungi și scurte pentru stilul și personalitatea ta

Tu ce porți toamna asta, atunci când visurile tale se transformă în realizări? Pentru noi, femeile, este important să ne simțim încrezătoare în fiecare clipă, mai ales în cele care contează pentru noi și care ne rămân în memorie ani îndelungați. Bineînțeles că, pe bună dreptate, aptitudinile și calitățile noastre ocupă un loc privilegiat, însă să știm că arătăm impecabil aduce, întotdeauna, un plus de bucurie și încredere. Iar femeile încrezătoare și fericite sunt cele mai frumoase! Moda este, mai presus de orice, o artă care îmbrățișează variate stiluri și care trebuie, în primul rând, să ne reflecte personalitatea. În sezonul rece, combinațiile vestimentare sunt ofertante, iar încălțămintea nu trebuie neglijată. Astăzi vorbim despre 10 perechi de cizme, scurte și lungi, care să te pună în valoare, grație culorilor lor plăcute și modelelor lor diverse.

titlu imagine

Cizme scurte:

Cizme scurte maro din piele naturală

1. Prima propunere constă într-o pereche de cizme damă din piele naturală maro, cu fermoar și elastic. Nuanța lor de maro este una caldă, prietenoasă, armonizându-se perfect cu tonurile mai închise ale elasticului și ale tălpii. Aspectul pielii este unul neted, care trădează calitatea materialelor și care se menține impecabil. Au un toc mic, pătrat, care conferă stabilitate și care alungește ușor piciorul, însă punctul lor forte este detaliul metalic, din vârf, care îmbracă aceste cizme maro într-o aură de finețe.

Cizme scurte negre din piele întoarsă

2. Negrul arată bine în orice combinație și este, adeseori, alegerea multora dintre noi. Aceste cizme scurte negre din piele întoarsă cunosc acest detaliu și se mândresc cu popularitatea lor. Sunt simple, însă simplitatea lor este apreciată, deoarece știu cum să o pună în valoare prin mici artificii estetice, precum cusăturile subtile care îmbracă frumos cizma și care încadrează elasticul ușor curbat. O pereche de cizme negre simple, pe care nici dacă ai vrea, nu ai putea să le convingi să nu se potrivească oricărei ținute.

Cizme olive cu toc tip ciocate

3. Un model mai elegant de cizme cu toc din piele întoarsă olive. Aspectul lor este unul inedit, deoarece amintește de cel al ciocatelor, model de încălțăminte trendy, care, la un moment dat, și-a făcut loc în garderoba oricărei fashioniste. De data această, însă, clasicele ciocate trebuie să facă loc acestei perechi de cizme cu toc din piele naturală, cu un toc care imită lemnul, pătrat, conferind, astfel, stabilitate și suplețe. Detaliile sunt superbe, în tonurile lor de auriu, și arată aerisit, păstrând grația acestor cizme comode.

Cizme scurte olive din piele naturală

4. Rămânem la olive și îți prezentăm o pereche de cizme verzi din piele, o culoare de care noi, cel puțin, suntem îndrăgostite! Paleta de culori a toamnei intră în armonie cu această nuanță, iar, la nivelul cizmei, regăsim câteva tonuri extrem de satisfăcătoare din punct de vedere vizual: khaki, olive și negru. Talpa este zimțată, iar gheata este alungită de un toc pătrat. Pielea este una de foarte bună calitate, îmbrăcând perfect piciorul și mulându-se pe conturul lui. O pereche de cizme damă scurte comode și chic!

Cizme maro din piele lucioasă

5. Făcând tranziția către categoria cizmelor înalte, îți arătăm un model de invidiat, care, datorită formei sale și a contrastului dintre maro și negru are un aspect fără cusur. Aceste cizme din piele naturală sunt, într-adevăr, puțin mai înalte, îmbrăcând pulpa piciorului, însă, în același timp, nu sunt tipul de model cu care asociezi cizmele înalte clasice. Sunt jucăușe, au un aer relaxat, sunt elastice și respectă proporțiile piciorului tău, rămânând confortabile.

Cizme lungi:

Cizme lungi gri din piele naturală cu cataramă

1. Primul model propus se regăsește în rândul noilor achiziții de pe site-ul nostru: o pereche de cizme maro lungi din piele naturală cu toc. Aceste cizme sunt echilibrat ornamentate, partea frontală păstrând aspectul catifelat al pielii, în timp ce partea din spate are un model asemănător unor împletituri precise și, totodată, de efect. Sunt puțin mai înalte în față, conferind o proporție care avantajează piciorul. Nuanțele se desprind din aceeași paletă ideală pentru look-urile preferate ale toamnei, spărgând, totuși, tiparele clasice, prin intermediul unui gri deosebit.

Cizme lungi negre damă din material textil

2. Această a doua pereche de cizme negre lungi nu este din piele, ci din material textil, însă ține la fel de mult la confortul și la aspectul frumos al piciorului tău. Au un toc pătrat și se închid printr-un fermoar interior, cu detaliu metalic. Materialul este unul catifelat, arătând impecabil, iar design-ul este unul simplu și clasic, creând o pereche de cizme înalte, care acoperă genunchiul, despre care putem spune că nu vor ieși niciodată din tendințe. Șiretul reglator din partea superioară este un detaliu jucăuș și util pentru confortul piciorului. p>

Cizme lungi bej elegante

3. Ne place pielea, însă ne plac și alte materiale calitative din care se nasc modele de cizme cu un aspect rafinat. Cu un toc care imită lemnul, mărginit în partea superioară de un detaliu auriu fin, cu aspect prețios, aceste cizme lungi bej emană feminitate prin toți porii. Sistemul de închidere constă într-un fermoar scurt, iar materialul (stretch) se mulează armonios pe picior, fără a-l sugruma.

Cizme lungi maro din piele naturală

4. Un model de cizme înalte maro care știe cum să lase o amprentă plăcută asupra privitorului și un sentiment plăcut de confort purtătoarei. Aceste cizme, ușor încrețite, sunt luminoase, nuanța lor stabilind un contrast plăcut cu talpa terminată într-un toc mic, pătrat, care le face să radieze. Stilul își regăsește amprenta în mici cusături, care le dau acestor cizme maro din piele naturală un aer relaxat și proaspăt.

Cizme lungi maro din piele lucioasă

5. Ultima propunere vine tot din rândul noilor achiziții: o pereche de cizme lungi maro din piele naturală. Aceste cizme au pielea lucioasă, păstrându-și nuanța inconfundabilă chiar și în ceea ce privește talpa. Sunt înalte, cuprind genunchiul, sunt elastice, acest detaliu fiind sesizabil în partea superioară. Piciorul tău este avantajat în ele, arătând suplu, iar pofta ta de frumos este hrănită prin detaliile din spate – două catarame metalice, care arată superb în cadrul acestei combinații, punând cizmele înalte în valoare.