Botinele – imaginea feminității și eleganței

În sezonul rece, obișnuim să purtăm bocanci, cizme, ghete, încălțăminte îmblănită și antiaderentă, prețuind, mai întâi de toate, confortul piciorului nostru. Aceste piese vestimentare arată impecabil în compania unui pulover larg sau a unei geci din material impermeabil, deoarece sunt versatile și extrem de practice. Cu toate acestea, există femei care pun, întotdeauna, pe primul loc eleganța, și care aduc, cu fiecare ocazie, un elogiu feminității și rafinamentului. Toamna și iarna au un farmec aparte, sunt anotimpuri de basm; dacă vara este sezonul călătoriilor și aventurilor, iarna este sezonul cadourilor și, inevitabil, a băuturilor cât mai calde. În același timp, temperaturile scăzute sunt cele care scot cel mai bine la iveală stilul fiecăreia dintre noi, deoarece ne permit combinații vestimentare dintre cele mai diverse, evidențiindu-ne creativitatea și atașamentul față de latura estetică. Botinele sunt, probabil, cele mai elegante dintre piesele de încălțăminte destinate sezonului rece, cu tocurile lor fine și cu aura lor seducătoare. Feminitatea, toamna, are chipul unei femei încălțate în botine.

Botinele – imaginea feminității și eleganței

Botine damă albastre din piele întoarsă

O pereche de botine albastre din piele întoarsă are acel je ne sais quoi care te ajută să te simți încrezătoare și care te face, indubitabil, să ieși în evidență. Decupate la gleznă, în partea frontală, cu o despicătură atrăgătoare, aceste botine se mândresc, de asemenea, cu un toc negru, lucios și gros, care asigură stabilitatea piciorului tău. O serie de pliuri subtile le complimentează design-ul, în timp ce tocul ascuțit inspiră hotărâre și feminitate. Acest model de botine se potrivește ținutelor elegante, office, arătând impecabil alături de o cămașă și de o fustă cui.

Botine damă maro din piele întoarsă

O pereche de botine din piele întoarsă maro, în nuanțe inedite. Cu un toc pătrat, care imită aspectul lemnului, și cu o cataramă care se camuflează delicat, prin intermediul tonurilor de culoare, aceste botine transmit o energie caldă și extrem de plăcută. Sunt extrem de confortabile, ușor de potrivit la ținute și sunt ideale pentru zilele lungi petrecute la birou. Tocul, deși înalt, conferă stabilitate și comoditatea botinei, iar design-ul său, la granița dintre stilul casual și stilul elegant, poate fi purtat, cu aceeași ușurință, la pantaloni (chiar și jeans) și fuste.

Botine damă negre cu ștrasuri

O pereche de botine ceva mai curajoase: cu un toc accesorizat cu ștrasuri, aceste botine sunt aliatul de care ai nevoie în cadrul oricărui eveniment. Din categoria încălțămintei pentru ocazii, aceste botine, cu toc ascuțit, nu sunt, însă, din piele naturală, însă aspectul și confortul pe care îl simte piciorul tău în timp ce le poartă nu suferă niciun fel de diferență. Cu un toc pătrat, cu o cusătură verticală de efect, cu un aspect lucios, aceste botine sunt atuul tău atunci când vrei să te simți încrezătoare.

Botine damă gri din piele naturală

Cu un toc puțin mai mic, de 6 cm, aceste botine din piele naturală sunt un articol de încălțăminte modern și, totodată, distins. Nuanța lor este una deosebită: un gri prăfuit care, cu siguranță, nu va lăsa laudele să aștepte. Cu o bază neagră, care contrastează cu nuanța de gri, cu un fermoar care se camuflează, în aceleași tonuri de gri, ceea ce iese, cu adevărat, în evidență este detaliul argintiu, plasat la îmbinarea calapodului cu tocul, un accesoriu grațios și de efect.

Botine damă negre din piele natural

Din piele naturală, cu două barete fine, paralele, cu catarame metalice, aceste botine negre, clasice sunt subtile și feminine. Tocul este mediu, pătrat, cu un detaliu argintiu, care contrastează cu negrul botinei, iar vârful este ușor alungit și rotunjit. Calapodul asigură confortul piciorului tău, botinele fiind ideale pentru ținute office sau pentru evenimente formale. Artificiul stilistic constă, însă, în elasticul oblic, care se împletește impecabil cu pielea lucioasă, neagră, a botinei