PRIVATE BLACK FRIDAY A ÎNCEPUT

Introduceți parola primită pe email pentru a accesa ofertele exclusive.

Nu ești abonat încă?

Pantofi sport cool, comozi și versatili

Pantofii sport nu mai sunt de mult folosiți doar la sală sau în activitățile sportive. De câțiva ani aceștia domină toate podiumurile de modă și sunt extrem de apreciați de stiliști.


Pe lângă aspectul practic, care este evident, pantofii sport sunt extrem de cool și pot schimba total o ținută. Poți să alegi să îi porți în combinații casual, sau, să îndrăznești să urmezi tendințele și să îi accesorizezi la o rochie sau un costum office. Efectul va fi senzațional și vei atrage toate privirile!


Hai să aflăm împreună de la stilistul Alura care sunt pantofii sport care nu trebuie să lipsească din garderoba ta!


Pantofi sport albi


Sunt clasici, eleganți, extrem de ușor de asortat și nu se demodează niciodată! Alege o pereche din piele naturală și bucură-te de confortul și stilul pe care ti-l oferă. Combină-i cu jeans și un tricou alb, o rochie vaporoasă sau o pereche de pantaloni office și cucerește orașul!

Pantofi sport cu șireturi statement


Dacă îți plac pantofii sport clasici dar totuși vrei și ceva care să iasă în evidență, îți recomandăm să alegi o pereche care are șireturi atipice, statement. Acestea pot fi colorate, sau din materiale precum catifeaua sau satinul, și se pot lega în diverse feluri. Cu o astfel de pereche de pantofi sigur o să ieși în evidență iar ținuta ta va fi una extrem de cool!



Pantofi sport multicolori


Ești cu adevărat îndrăzneață și îți place să rupi tiparele? Alege o pereche de pantofi sport multicolori sau chiar cu animal print. Sunt un accesoriu vesel, fresh și îți vor transforma complet ținuta! În cazul acestor pantofi, restul ținutei ar trebui să fie monocromă pentru ca ei sunt în focus.

Pantofi sport negri


La fel ca și în cazul celor albi, o pereche de pantofi sport negri, este absolut esențială în orice garderobă. Aceștia pot fi accesorizați ușor și nu necesită o îngrijire specială pentru că nu se murdăresc repede. Poartă-i în orice combinație și bucură-te și de confort și de stil!


Poartă-i în oraș cu prietenii, la job, oriunde și în orice moment al zilei! Oferă personalitate outfit-ului tău și alege una din recomandările noastre sau alege ceea ce ți se potrivește stilului tău!