PRIVATE BLACK FRIDAY A ÎNCEPUT

Introduceți parola primită pe email pentru a accesa ofertele exclusive.

Nu ești abonat încă?

Balerini comozi, realizați din piele naturală

Se întâmplă des să avem zile foarte agitate, în care trebuie să facem multe drumuri și implicit să stăm în ore întregi în picioare. Obositor, nu? Pentru acele zile toate căutam cea mai comodă încălțăminte dar ne dorim în același timp să arate și bine și să fim stylish.

Unde găsim încălțămintea asta minune?

Alura s-a gândit să vină în ajutorul tău și ți-a pregătit o selecție de balerini must have! De ce “must have”? Ce au așa special? Îți explicăm imediat!

Motto-ul nostru este: „calitate, confort și personalitate” iar brandurile cu care am ales sa colaborăm au aceleași principii. Produsele lor răspund exact acestor nevoi.

Balerinii pe care i-am ales sunt făcuți din piele naturală, sunt moi, versatili, ușor de accesorizat și cel mai important, au o talpă dezvoltată de doctori ortopezi, pentru confort maxim!/p>

Colecțiile pe care le găsiți pe site-ul www.alura.ro îmbină perfect designul trendy cu un standard înalt al calității.

Balerini Tamaris

Aceștia oferă o calitate impresionantă dar și tehnologii inovatoare, dezvoltate pentru femei precum: „ANTIshokk” sau „TOUCHit”. O simbioză perfectă între design și confort. Statul în picioare o sa devină o plăcere dacă vei purta acești balerini!

Balerini Jana

Fabricați din materiale de calitate superioară, combinate cu o talpă moale și flexibilă, aceștia îți permit să te miști în voie întreaga zi! Tehnologia “Relax” aduce confort picioarelor tale și oferă suport în toate punctele de presiune. Talpa ergonomică garantează o senzație plăcută pe tot parcursul purtarii.

Balerini Caprice

Talpa cu branțuri “OnAIR” oferă o senzație plăcută si moale la purtare, amortizare la impact și o aerisire optimă a piciorului. Simți că plutești! Designul balerinilor este unul feminin și pot fi accesorizați ușor atât la ținute office cât și casual.

Sperăm că acest articol îți este de folos și că te vei bucura de încălțămintea Alura!