Tu ce sandale damă porți vara aceasta?

Adorăm sandalele! De ce? Pentru că ele anunță încălzirea vremii, strălucirea razelor soarelui, cocktail-urile savurate alături de cele mai bune prietene, seara, pe terasă, frappe-urile cremoase băute alături de oameni dragi, râvnind doar un strop de răcoare și dulceață. Sandalele amintesc de pielea bronzată, de plimbările lungi pe faleză în rochii albe, vaporoase, de ieșirile în parc, de picioarele libere, pe jumătate goale, care se simt mai bucuroase ca niciodată să se conecteze cu natura, să străbată distanțe lungi, sub protecția unei pălării de paie imense și a unor ochelari de soare très chic!

Sandale cu toc subțire

Seducătoare și strălucitoare, aceste sandale damă cu toc îți fac piciorul să arate și să se simtă fabulos, conferindu-i stabilitatea și confortul de care are nevoie. Sunt o piesă vestimentară must-have pentru evenimentele din sezonul cald, căci scot la iveală suplețea piciorului și îi complimentează armonios forma. 

Se potrivesc atât la pantaloni de ocazie și jeans, cât și la fuste și rochii, reușind să dea tonul stilistic al ținutei. Sunt niște sandale elegante care conferă rafinament ținutei alese, fie că este vorba despre un T-shirt simplu sau de o rochie de seară. 

Materialul este, de obicei, pielea naturală, care se îmbină perfect cu ștrasurile (vezi sandale aurii sau sandale negre), creând o pereche de pantofi trendy, fină și de bun gust.

Sandale cu platformă sau sandale cu toc gros

Ne dorim sandale cu toc, însă, uneori, în zilele în care trebuie să ne petrecem majoritatea orelor la înălțime, preferăm fie să purtăm sandale cu tocul gros, fie o pereche de sandale cu platformă.

Selecția noastră de sandale cu tocul gros (sandale cu toc înalt sau sandale cu toc de 4 cm) este ofertantă: de la piese monocrom, în nuanțe clasice, până la modele și texturi diverse (sandale animal print, sandale fucsia sau sandale verzi, de exemplu). Design-ul nu este singurul element care se remarcă în mod pozitiv – toate sandalele din piele naturală, materialul din care sunt confecționate 99,99% din produsele noastre, sunt extrem de confortabile, ușoare și flexibile. 

O altă opțiune a femeilor care prețuiesc comoditatea și plimbările îndelungate fără dureri, este constituită de sandale cu talpă ortopedică. Când le porți, nici nu le-ai mai da jos din picioare pe aceste sandale cu talpă moale, care sunt ideale pentru persoanele cu picioare sensibile.

Sandale damă fără toc sau sandale cu toc mic

Nu ne putem imagina sezonul cald fără bine-cunoscutele sandale de vară, acele sandale pe care le porți zi de zi, la ținute casual sau, de ce nu, chiar și mai elegante. Imaginează-ți sandalele preferate: sunt ele sandale argintii, sunt ele sandale bej? Indiferent de răspunsul tău, în selecția Alura este posibil să le găsești, sandalele noastre cu talpă plată fiind adeseori admirate și complimentate, grație design-urilor lor versatile, moderne și de efect. Cu barete laterale, în nuanțe îndrăznețe, cu modele inedite, unele mai simple, altele mai de efect, Alura îți aduce piesa vedetă a sezonului cald, având grijă de confortul și starea ta de bine!

Articole similare