Folosește codul EASTER20 la modelele selectate.

se termină în

00

zile

:

00

ore

:

00

minute

:

00

secunde

Sacou peste rochia de seară? Află ce poți purta pentru a păstra eleganța ținutei

Când vine vorba de îmbrăcăminte elegantă cu care să-ți faci apariția la un eveniment important din viața ta, rochia de seară este, probabil, prima opțiune care îți vine în minte. Și este, într-adevăr, una excelentă!

Dar ce se întâmplă atunci când îți dorești să adaugi un strat suplimentar de îmbrăcăminte, fie pentru a te proteja de frig, fie pentru a îți accentua ținuta? Practic, ce poți purta peste rochia de seară?

Din fericire, există o mulțime de opțiuni vestimentare care pot fi purtate peste rochia de seară, care promit să-ți ofere o notă suplimentară de eleganță și rafinament. În acest articol, îți vom prezenta diferitele opțiuni vestimentare pe care le poți lua în considerare atunci când nu știi ce poți purta peste rochia de seară. 

De la sacouri și bolero-uri la poncho-uri și pulovere, în rândurile de mai jos vom discuta despre cele mai bune alegeri pe care le poți face pentru a-ți completa ținuta și pentru a te asigura că vei străluci la orice eveniment special la care vei participa.

Un sacou

Dacă vrei să adaugi un aer și mai sofisticat outfit-ului tău, care să completeze de minune aspectul deja interesant pe care ți-l dă rochia de seară, alege un sacou pe care să-l porți peste aceasta. O croială elegantă, o nuanță puternică și detalii interesante, precum nasturi aurii sau o anumită textură, ar putea adăuga și mai multă eleganță ținutei tale. 

Un sacou cu un material mai fin, precum satinul sau mătasea, poate fi alegerea perfectă pentru un eveniment formal, în timp ce un sacou din lână sau tweed poate adăuga un aer mai casual și chic. Iar dacă te întrebi ce culoare de sacou s-ar potrivi cu rochia ta de seară, e bine să știi că poți alege fie o nuanță mai închisă decât materialul din care este croită rochia, fie o nuanță contrastantă.

Un bolero

Un bolero este o jachetă scurtă, cu mâneci scurte sau trei sferturi, care acoperă doar partea de sus a rochiei tale. Aceasta poate fi o alegere perfectă dacă îți dorești să-ți acoperi doar umerii și brațele într-un mod elegant și discret, lăsând partea de jos a rochiei să întoarcă priviri, în continuare. Până la urmă și pantofii stiletto merită să iasă în evidență, nu-i așa? 

O opțiune populară pentru un outfit elegant este un bolero din dantelă sau tulle, care va îți va completa ținuta cu un aer romantic și foarte feminin.

O jachetă scurtă

Vrei să adaugi o notă mai casual la ținuta ta, dar nu știi ce poți purta peste rochia de seară? O jachetă scurtă poate fi o alegere excelentă pentru tine în acest caz! 

O jachetă din denim poate fi opțiune perfectă pentru un eveniment mai relaxat sau pentru unul care se desfășoară în aer liber. În același timp, o jachetă din piele poate da impresia unui aer cool și fresh ținutei tale. 

Alege o jachetă care se potrivește cu stilul și personalitatea ta, care să completeze într-o notă interesantă outfitul de seară. Și, ca să-ți fie și mai ușor să iei o decizie, poți asorta jacheta cu pantofii pe care alegi să îi porți, atât din punctul de vedere al culorii, cât și în ceea ce privește accesoriile.

Un poncho

Vrei să te protejezi de frig sau să-ți acoperi umerii într-un mod elegant? Alege să porți peste rochia de seară un poncho! Un poncho din lână sau unul din cașmir poate adăuga o notă sofisticată ținutei tale, în timp ce un poncho din tricot sau unul din bumbac poate fi alegerea perfectă pentru un eveniment mai casual, eventual unul care are loc în timpul zilei și/sau în aer liber.

Un pulover

Un pulover fin și elegant poate fi o alegere excelentă pentru a adăuga o notă de confort și relaxare ținutei tale de seară. Poți opta pentru un pulover cu un decolteu adânc sau pentru unul cu umerii goi, care să adauge, de ce nu, și o tentă sexy ținutei tale, fără a-i răpi din eleganță. 

Un pulover din cașmir sau mohair poate reprezenta nota de textură și interes a ținutei tale. În același timp, un pulover din bumbac sau din mătase poate fi alegerea perfectă pentru un eveniment fără mari pretenții, adică unul cu un dress code mai relaxat.

O eșarfă sau un șal

O eșarfă sau un șal elegant sunt elementele care ar putea aduce în ținuta ta o notă de culoare. Poți purta peste rochia de seară o eșarfă din mătase sau cașmir. Alege o eșarfă cu imprimeuri interesante sau cu o nuanță puternică, care să reprezinte nota de contrast sau pata de culoare a ținutei tale.

Fie că alegi un sacou sofisticat, un bolero romantic, o jachetă scurtă, un poncho confortabil, un pulover elegant sau o eșarfă, există o mulțime de alegeri pentru a-ți completa ținuta de seară și a te asigura că vei arăta și te vei simți minunat!

Acum, că știi ce poți purta peste rochia de seară, poți fi sigură că ești pregătită să te alături evenimentului la care vei arăta impecabil, indiferent de cât de jos coboară temperaturile.