Un concept de shopping unic, doar pentru tine!

#femeiaalura ești tu, cea care citești acest articol și cu gândul la tine și la nevoile tale am dezvoltat conceptul Alura. Te invităm să îl descoperi și să te bucuri din plin de el!

De ce este Alura un concept diferit de shopping?

Pentru că, așa cum spuneam, ne-am gândit la tine, în toate variantele tale: mamă, soție, iubită sau de ce nu, singură. Lucrezi de la birou sau de acasă, ești o fire sportivă sau mai degrabă elegantă, cauți încălțăminte comodă sau te axezi doar pe stil. Oricum ai fi și orice pasiuni ai avea, noi răspundem tuturor nevoilor tale și venim către tine cu o selecție aparte de produse și cu servicii dedicate.

Alura s-a născut din pasiune și o experiență în domeniul marochinăriei de peste 25 de ani. Misiunea noastră este să îmbunătațim stilul de viață al femeilor care aleg să poarte Alura, păstrând esențialul: calitate, confort și personalitate!

Pe site-ul nostru ai să găsești încălțăminte și genți, de la branduri locale dar și internaționale. Sunt produse premium, fabricate din piele naturală de cea mai bună calitate, atent selectate, conform ultimelor tendințe din fashion. Oferta noastră este variată și are prețuri  accesibile.

Pentru că punem nevoile tale pe primul loc, am decis să îți oferim asistență telefonică gratuită și suntem aici să-ți răspundem și să te ajutăm sa iei cele mai bune decizii. De asemenea, îți oferim livrarea dar și returul gratuit, astfel încât să stai fară griji!

Printre brandurile pe care le vei găsi pe site am vrea să menționam câteva:

Anna Cori

Eleganță. Feminitate. Poveste. Acestea sunt valorile brandului și exact asta oferă. Are produse elegante, chic, în ton cu moda și sunt fabricate doar din piele naturală de cea mai bună calitate. Este un brand românesc premium cu o tradiție de peste 20 de ani.

Jana

Vine cu o selecție de încălțăminte casual, pentru femeia foarte activă. În ceea ce privește materiale și metode de prelucrare, pentru ei calitatea înseamnă a avea standarde extrem de ridicate atunci când vine vorba de selectarea materialelor. Articolele au elemente decorative elegante și  feminine.

Tamaris

Este un brand care promite o potrivire perfecta, confort sporit și o calitate incontestabilă. Este un brand nemțesc care se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 50 de ani. Oferta lor include pantofi statement, care te vor pune în lumina reflectoarelor dar care vin cu tehnologii incredibile pentru ca tu să îi porți cu lejeritate întreaga zi.

Caprice

Este tot un un brand nemțesc, cu o tradiție de peste 30 de ani, care are ca valori atenția sporită la detalii și dorința de a evolua constant.  Crează o simbioză între modernitate și confort iar selecția de materiale din care este fabricată încalțămintea, transformă fiecare pantof în ceva unic.

Ana Viotti & Pass Collection

Încălțăminte de foarte bună calitate de la branduri cu renume în Italia și nu numai.  Pantofi  comozi, moi, dar în același timp stylish. O colecție dedicată femeilor care nu vor sa sacrifice confortul pentru stil.

Formazione

Produse premium la prețuri rezonabile și de o calitate incontestabilă. 

Sperăm că ți-am atras atenția și ca o sa ni te alături în universul  Alura! Te așteptăm cu drag!