5 Perechi de pantofi de purtat la birou în sezonul rece

Temperaturile scăzute au darul de a ne lua cumva prin surprindere în fiecare an. Uimirea își descoperă, probabil, cauza în dorința noastră încăpățânată de a prelungi vara. Ne e greu să renunțăm la sandale și la saboți și, desigur, cel mai greu dintre toate ne este să renunțăm la vacanțe și la soare. Cu toate acestea, toamna are farmecul ei, culorile ei seducătoare, iar întoarcerea la birou poate fi îndulcită de câteva mici bucurii pe care să ni le facem nouă înșine. Și știm foarte bine cât de mult îndrăgim noi, femeile, pantofii... Iar un lucru care ne poate cuceri numaidecât sunt pantofii comozi.

5 perechi de pantofi de purtat la birou

Pantofii clasici cu toc. Fă-ți simțită prezența.

Nu putem nega faptul că fiecare dintre noi se simte mai fermecătoare atunci când poartă pantofi cu toc. Cu toate astea, de regulă, tocurile sunt asociate cu sacrificiul făcut de femei și cu durerile greu de suportat. Bineînțeles, aceste exemple sunt valide, însă cauza lor este calitatea îndoielnică a materialelor din care este fabricat pantoful. Pantofii office Alura, cu un design frumos și, în același timp, subtil, sunt concepuți anume pentru tine și pentru cerințele tale. Din piele naturală moale, ei pot fi purtați ore în șir, arătând, totodată, splendid în combinație cu o fustă cui sau cu o cămașă. Bineînțeles, se potrivesc și pantalonilor sau pieselor pe care tu le consideri potrivite pentru stilul tău. Nu ne putem abține să spunem că ar arăta destul de bine și alături de o geantă din piele Alura, însă doar tu ai ultimul cuvânt.

Balerinii roșii din piele naturală. Îndrăznește.

Dacă îți plac culorile mai îndrăznețe și dacă, gândindu-te la confort, îți vine în minte cuvântul balerini, cea de-a doua propunere a noastră îți va veni mănușă! Cine spune că biroul înseamnă doar nuanțe pale și tonuri dintr-o paletă restrânsă de culori? Din piele naturală, cu o talpă extrem de comodă, balerinii Alura se încadrează perfect și în ținute formale. Design-ul lor este unul deosebit, având un detaliu metalic elegant și un vârf puțin ascuțit, iar roșul – culoarea iubirii – atrage privirile celorlalți ca un magnet. Nu poți nega că le-ai simțit, pe pielea ta, vraja!

Pantofii oxford. Prețuiește confortul.

Și ei din piele, pantofii oxford sunt o piesă statement din garderoba oricărei iubitoare de fashion! Din categoria pantofilor casual, înrudiți cu mocasinii, acești pantofi au o aură jucăușă și fresh, putând fi, în același timp, integrați în ținute mai elegante. Lăcuiți, cu șireturi negre, cu un model delicat și, totuși, de efect, pantofii Oxford sunt piesa pe care îți garantăm că vei simți dorința să le-o prezinți colegelor de birou. Fac echipă foarte bună cu rochițele și sunt îndeajuns de versatili încât să se potrivească tuturor culorilor tale preferate! Lasă-ți creativitatea să zburde pe plan stilistic și lasă-ți piciorul să respire într-o pereche de pantofi care întotdeauna vor rămâne în tendințe.

Botinele din piele. Alege calitatea.

Botinele din piele ivoire fac, după cum reiese și din imagine, echipă excelentă cu un pantalon elegant, la dungă. Având un toc mai gros și vârful ușor curbat, botinele noastre se așază perfect pe picior, punându-l în valoare. De la ținute office până la combinații mai îndrăznețe, precum fuste din piele sau latex, botinele ies în evidență și atrag toate privirile. Și, oricât de bine ar suna, acesta nu este principala lor calitate, ci confortul pe care îl asigură piciorului tău. După o zi lungă la birou, nici nu o să le simți în picior – atât de moi și de comode sunt! În plus, culoarea lor este atât de plăcută, încât vei simți dorința să le integrezi în fiecare ținută.

Ghetele negre. Bucură-te de toamnă.

Nu ne putem imagina sezonul rece fără o pereche de ghete negre, din piele, care ne fac gleznele să arate superb și care ne avantajează, indiferent de ce ținută am alege. Cu o talpă groasă, care ne ajută să înfruntăm vremea mai puțin prietenoasă, și cu un fermoar simplu, dar care dă un mare plus estetic, ghetele noastre din piele sunt produsul de care ni se face dor în sezonul cald. Extrem de versatile, ele se potrivesc și în ținute mai formale, alături de o cămașă elegantă, și complimentează, totodată, și stilurile casual, rock, boho-chic – asta pentru a numi doar o parte. Când vei ajunge acasă, nu vei mai vrea să le dai jos din picioare la cât de comode sunt, iar dimineața vei aștepta cu nerăbdare să sari în ele, ca să te simți din nou încrezătoare și stăpână pe strălucirea stilului tău.